Ukrayna teşhir etti! Rusya cesetleri soğutucu vagonlarla kaçırıyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Mail
Ukrayna teşhir etti! Rusya cesetleri soğutucu vagonlarla kaçırıyorlar

DÜNYA Haberleri  / Daily Mail

Rusya Ukrayna’da öldürülen askerlerinin cesetlerini soğutuculu vagonlu trenlerle ülkeden kaçırıyor. Ukrayna ordusu bu trenlerden birini başkent Kiev yakınlarında ele geçirdi ve basına gösterdi.

Rusya askerlerinin cesetlerini soğutuculu vagonlarla Ukrayna’dan kaçırıyor. Vagonların içi ölen askerlerin bedenlerinin bulunduğu beyaz ceset torbalarıyla dolu. Vagonda altın takılar da sergilendi. Bunların, Ukraynalı sivillerden yağmalanan ve Rus askerlerin ceplerinden çıkan mücevherler olduğu bildirildi.

Ukraynalı albay Volodimir Liamzin, Rusya’nın cesetlerin kendi askerlerine ait olmadığını iddia ettiğini ve kendi ölülerine sahip çıkmadığını söyledi. Trendeki cesetleri 'gerektiği kadar tutacaklarını' belirten Liamzin, Rus askerlerin ölülerine onların Ukraynalı sivillere davrandıklarından daha iyi davranacaklarını dile getirdi.

UKRAYNA VE RUSYA ÖLÜ SAYISINI FARKLI AÇIKLIYOR

Ukraynalı yetkililer 24 Şubat’ta başlayan işgalde şimdiye kadar aralarında çok sayıda üst düzey subay da olmak üzere 15.000 Rus askeri öldürdüklerini bildiriyor. Rusya ise ölülerinin sayısını 1.300 olarak açıklıyor.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...