Pakistan’da bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Pakistan’da bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var

DÜNYA Haberleri  / İHA

Pakistan’da düzenlenen bombalı saldırı sonucu 1 kişi öldü, 13 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 Pakistan’ın Karaçi kentinde  Saddar bölgesinde bombalı saldırı gerçekleşti. Söz konusu bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4’ü ağır toplam 13 kişinin yaralandığı bildirildi.

MOTOSİKLETE YERLEŞTİRİLEN EYP'LER PATLATILDI

Sağlık yetkilileri, hastaneye getirilenlerde bilye kaynaklı yaralanmalar olduğunu ifade etti. Patlama anı ise çevredeki güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı. Patlamanın şiddeti ile yol kenarındaki ve seyir halindeki çok sayıda araç ile çevredeki binalarda hasar meydana geldi.

Polis, bombalı saldırının park halindeki bir motosiklete yerleştirilen el yapımı patlayıcı (EYP) ile düzenlendiğini belirterek, bölgeyi kordon altına aldı. Bölgeye bomba imha ve terörle mücadele ekipleri çağırıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...