Lübnan’da halk sandık başında

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Lübnan’da halk sandık başında

DÜNYA Haberleri  / İHA

Lübnan’da halk 4 yıl aradan sonra genel seçimlerde oy vermek üzere sandık başına gitti. Lübnan’da yerel saatle 07.00 'de başlayan oy verme işleminin 20.00’de sona erecek.

Lübnan’da halk 4 yıl aradan sonra genel seçimlerde oy vermek üzere sandık başına gitti.  Sandıklar yerel saatle 07.00'de açıldı ve oy verme işlemi başladı. 

Lübnan’da genel seçimler başladı. Ülkede 4 yıl aradan sonra halk, oy kullanmak için sandık başına gitti. Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn seçim öncesi yaptığı açıklamada, halkı “güvendikleri ve haklarını savunmaya uygun gördüklerini seçmeye” çağırdı.

Lübnan’da halk sandık başındaLübnan’da yerel saatle 07.00 'de başlayan oy verme işleminin 20.00’de sona erecek. 

İçişleri Bakanı Besam Mevlevi ise 4 Nisan'da yaptığı açıklamada, 128 sandalyeli Mecliste yer alabilmek için 15 seçim bölgesinde 103 listede kayıtlı toplam 718 adayın yarışacağını belirtmişti.

Lübnan’da seçim sandıklarının yerel saatle 20.00’de kapanacağı öğrenilirken, ülkede ayrıca yurt dışında ikamet eden Lübnanlıların da oy kullanmasına izin verildiği açıklandı.
 


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...