Müslümanları yağ stoklama ile suçlayan ünlü iş adamı özür dilemek zorunda kaldı!

Düzenleyen:
Müslümanları yağ stoklama ile suçlayan ünlü iş adamı özür dilemek zorunda kaldı!

DÜNYA Haberleri

Fransa’nın en büyük zincir mağazalarından Leclerc’in sahibi Michel-Edouard Leclerc’in katıldığı bir televizyon programında Müslümanlara yönelik tepki çeken sözler kullanmıştı. Fransa’daki sıvı yağ kıtlığını Müslümanların Kurban Bayramı’nda koyun kızartmak için yağ stoklamasına bağlayan Leclerc, gelen tepkiler üzerine özür diledi.

Fransa’daki sıvı yağ kıtlığını Müslümanların Kurban Bayramı’nda koyun kızartmak için yağ stoklamasına bağlayan ünlü iş adamı Michel-Edouard Leclerc, gelen yoğun tepkiler üzerine özür dilemek zorunda kaldı. 

BOYKOT ÇAĞRISINDA BULUNDULAR 

Michel-Edouard Leclerc, Fransa’da ortaya çıkan sıvı yağ kıtlığını Müslümanlara bağlamış ve sert sözlerde bulunmuştu. Yaptığı açıklamada Müslümanları Ramazan Bayramı’nda koyun kızartmak için sıvı yağ stoklarını iddia eden Leclerc’e tepkiler üst üste gelmişti. 

Leclerc’in açıklamaları sonrası sosyal medyada ünlü işadamına yönelik sert tepkiler yükselirken, sahibi olduğu mağaza için de boykot çağrıları yapıldı.

Müslümanları yağ stoklama ile suçlayan ünlü iş adamı özür dilemek zorunda kaldı!

ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALDI 

Gelen tepkiler üzerine perakende devi Leclerc’in sahibi Michel-Edouard Leclerc, geri adım atarak Müslümanlardan özür diledi. Tekrardan açıklama yapan ünlü iş adamı, kullandığı sözlerin saçma sapan olduğunu belirterek, “Saçma sapan şeyler söylediğinizde geri adım atmayı bilmeniz gerekir.” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...