Rus tankları bahçelerde sıkıştırıldı: Kaçacak yer aradılar

Düzenleyen: / Kaynak: The Sun
Rus tankları bahçelerde sıkıştırıldı: Kaçacak yer aradılar

DÜNYA Haberleri  / The Sun

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı saldırıları sürerken, Ukrayna’da Kharkiv yakınlarında Rus tankları Ukrayna tarafından farkedildikten sonra insansız hava araçları ile saldırı gerçekleşti. Rus tankları saldırı anında kaçabilmek için evlerin bahçesine saklanmaya çalıştı.

 

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı işgal girişimi 2 ayı geride bıraktı. Rusya tüm yaptırımlara rağmen Ukrayna’ya karşı savaşını sürdürüyor. Çok sayıda çatışma ve bombardımanın olduğu bölgede kayıp haberleri de gelmeye devam ediyor.

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan son açıklamaya göre Rus ordusu savaşın başladığı tarih 24 Şubat’tan itibaren 29 bin 50 askerini kaybettiğini açıkladı. Rusya tarafından açıklanan rakamlar ise bu sayının daha az olduğunu gösteriyor.

Rus tankları Ukrayna’nın kuzeydoğusunda Kharkiv bölgesinde farkedildikten sonra Ukrayna tarafından insansız hava uçakları ile saldırı düzenlendi. Rus tankları saldırı üzerine panikle saklanacak yer aradı. Tanklardan birinin bir evin bahçesine girerek ağaçlık alanda saklanmaya çalıştığı görüldü. İçinden çıkan askerler çaresizce kaçmak istedi ancak başaramadı. Saldırı sonrası tanklar alevler içerisinde kaldı.



 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...