Toprağa gömdükten sonra gerçeği anladılar! Mezardan gelen ses aileye büyük sevinç yaşattı

Düzenleyen:
Toprağa gömdükten sonra gerçeği anladılar! Mezardan gelen ses aileye büyük sevinç yaşattı

DÜNYA Haberleri

Hindistan’da yaşanan olay ağızları açık bıraktı. Müslüman bir ailenin kız çocukları hastanede hayatını kaybetti. Hastane çalışanlarının ‘Ölü raporu’ vermesinin ardından cenaze işlemlerine başlayan aile, kızlarını gömerken ses duymaya başladı. Toprağın kazılmasının ardından çocuklarını canlı gören aile, hem büyük sevinç yaşadı hem de şaşkınlıktan ne yapacaklarını bilemedi.

Hindistan’da korkunç olay. Hindistan’ın Banihal kentindeki Alt Bölge Hastanesi'nde doğan bir bebek, doğumdan kısa süre sonra hastane çalışanları tarafından ölü olarak rapor edildi. Aile ise bebeklerini alarak cenaze işlemelerine başladı. 

VAKİT KAYBETMEDEN CENAZE İŞLEMLERİNE BAŞLADILAR 

Kızlarının hayatını kaybetmesiyle cenaze işlemlerine başlayan aile, yola çıkarak Banihal kentine ulaştı. İşlemlerin ardından tabuta konulan çocuk, gömülmek üzere Hallon köyündeki mezarlığa götürüldü.

GELEN SESLE GERÇEĞİ ANLADILAR 

Tabut mezarlığa gömüldükten sonra sesler gelmeye başladı. Topraktan gelen seslerle korkan aile toprağı hemen kazmaya başladı. Tabutu açan aile kızlarının canlı ve sağlıklı şekilde görmeleri nedeniyle hem sevinç hem de şaşkınlığı bir arada yaşadı.

SAĞLIKÇILAR AÇIĞA ALINDI 

Ölüm raporunun verilmesinde etkili olan iki personel açığa alınırken Banihal Block Sağlık Memuru (BMO) Dr Rabia Khan, "Jinekoloji bölümünde çalışan genç bir hemşire ve temizlikçinin görevlerini soruşturma kapsamında karar verilene kadar askıya aldık." dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...