Baba ve oğlunun oyuncakçı dükkanında gezintisi binlerce euro'luk faturaya neden oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: The Sun
Baba ve oğlunun oyuncakçı dükkanında gezintisi binlerce euro'luk faturaya neden oldu!

DÜNYA Haberleri  / The Sun

Hong Kong’ta bir baba ve oğlu alışveriş yapmak için oyuncakçı dükkanına girdi. Babanın bir anlık dalgınlığı sonucu yanından ayrılan küçük oğlu teletabi heykelini kırdı. Dekoratif heykelin kırılması sonucu bedelini ödemek zorunda kalan babaya oyuncakçı dükkanı gezintisi yüksek faturaya neden oldu.

Hong Kong’un merkezinde bir oyuncakçı dükkanına giren baba ve oğlu yüksek bir fatura ödemek zorunda kaldı. Alışveriş yapmak için mağazada dolaşan baba ve oğlunun yaşadığı kaza 3 bin 400 (4 bin Euro)’ya mal oldu.

Babasının yanından ayrılan küçük çocuk altın renkte teletabi heykelini kırması sonucu mağaza personeli babadan dev heykelin bedelinin ödenmesini istedi. Güvenlik kameraları incelendiğinde küçük çocuğun dev teletabi heykeline yaslandığı ve kaza sonucu kırıldığını gösterdi. Yerde paramparça olan heykeli görünce oğlunun çok korkutuğunu belirten baba oğlunun bu olaydan sonra bir gün okula gitmediğini söyledi.

Bir anlık dalgınlık sonucu olan kazada baba 3 bin 400 (4 bin Euro)’luk faturayı ödemeyi kabul etti.
 


 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...