Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ümit Özdağ'dan Beyazıt Öztürk paylaşımı: Gerçeği öğrenince hemen sildi

Düzenleyen:
Ümit Özdağ'dan Beyazıt Öztürk paylaşımı: Gerçeği öğrenince hemen sildi

DÜNYA Haberleri

Beyazıt Öztürk isimli bir Twitter hesabının mültecilere yönelik paylaşımını alıntılayarak, övgü dolu sözler yazan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, hesabın parodi olduğunu anlayınca hemen paylaşımını sildi.

Sığınmacılar hakkındaki sert söylemleriyle gündemden düşmeyen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ sosyal medyadaki hareketiyle güldürdü. Özdağ, Beyazıt Öztürk ismiyle açılmış sahte bir hesabın paylaşımını alıntılayarak, "Tebrik ederim Beyazıt Öztürk. Ömrünü Türk halkının güvenliğini sağlamak için geçiren rahmetli babanın ruhu şad oldu" dedi. Ancak hesabın sahte olduğunu anlayan Özdağ, saniyeler içinde paylaşımını geri sildi.

SAHTE HESAPTAN MÜLTECİ TEPKİSİ

Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk'ün isminin kullanıldığı hesabın paylaşımında "Son dönemde ülkemizde yaşanan sessiz istilaya sessiz kalmak istemedim. Yurdumuzun istikameti Atatürk ilke ve inkılaplarıyla ters düşmektedir. İsteğim, aydın kişilerin artık konuşmaya başlamasıdır. Bugün susarsanız, yarın konuşacak bir vatanınız olmayacak. Artık ben de buradayım." ifadeleri kullanıldı.

ANINDA SİLDİ!

Ümit Özdağ ise bu paylaşımı alıntılayarak, "Tebrik ederim Beyazıt Öztürk. Ömrünü Türk halkının güvenliğini sağlamak için geçiren rahmetli babanın ruhu şad oldu" dedi. Ancak olayın aslının anlaşılmasının ardından Özdağ, söz konusu paylaşımını silmek zorunda kaldı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...