Nehirde, gölde değil! ABD’de çölde timsah yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Nehirde, gölde değil! ABD’de çölde timsah yakalandı

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

ABD’de Texas’ta çölde bir karavanın altında timsah ihbarını alan yetkililer harekete geçti. Timsah uzun uğraşlar sonucunda yakalanan timsah veterinede teslim edildi.

 

ABD'de Texas'taki ihbar yetkilileri de şaşırttı. Amerikan timsahları genelde nehir ve göllerle bunların civarında ve bataklıklarda yaşar. Bir timsah ise Texas’ta çölde görüldü. Midland şerif ofisi, bir karavan parkı sakininin, aracının altında bir timsah olduğu ihbarında bulunması üzerine harekete geçti.

Nehirde, gölde değil! ABD’de çölde timsah yakalandı

El Paso ve Fort Worth arasındaki parkta karavan altındaki timsah görevlilerin uzun çabaları sonucu yakalanarak veterinere teslim edildi. Hayvanın akıbetine daha sonra karar verilecek.

Olay yerinde “nadir görülen bir manzara” ile karşılaştıklarını belirten şerif ofisi, olayın fotoğraflarını Twitter’da paylaştı. Timsahın bölgeye nasıl geldiği bilinmiyor. Şerif ofisinden yapılan açıklamada, “Sahibinin, kaybolduğu belli olan arkadaşımızı bulmak için aramasını umuyoruz” denildi.



Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...