Diz çökerek evlilik teklifi etti! Genç çiftin en özel anlarını mahvetti

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Diz çökerek evlilik teklifi etti! Genç çiftin en özel anlarını mahvetti

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Fransa’da tema parkında evlilik tekliflini personel sabote etti. İnternette viral olan videoda kullanıcılar çalışana tepki gösterdi. Newsweek’in haberine göre Disneyland’ın bu olaydan sonra özür dilediği iddia edildi.

Fransa’da bulunan tema parklarından Disneyland Paris'te genç bir çiftin platform üzerindeki evlilik teklifini tema park çalışanının sabote etmesi tepki çekti. Görüntülerde tema parkta bulunan platformda nişanlısına diz çökerek evlilik teklifi eden genç yüzük kutusunu çıkarıyor.

Diz çökerek evlilik teklifi etti! Genç çiftin en özel anlarını mahvettiGenç çiftin en romantik anlarını sabote eden Disneyland çalışanına sosyal medya tepki gösterdi. 

Disneyland çalışanı ise hızla çifte yaklaşarak gencin elindeki nişan yüzüğü kutusunu çalma şakası yaparak hızla aldı ve aşağı indi. Personel ‘kural bu’ der gibi baş işareti ile çiftin en romantik anlarını mahvetti.

Genç çift şaşkınlıkla platformdan aşağı indi. Newsweek’in haberine göre Disneyland’ın bu olaydan sonra özür dilediği iddia edildi.


 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...