Yeni fobi oluşturur: Çimlerde yürürken ayağını yılan ısırdı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Yeni fobi oluşturur: Çimlerde yürürken ayağını yılan ısırdı

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

ABD’de 3 yaşındaki küçük kız çimlerde yürürken ayağından yılan tarafından 2 kez ısırıldı.

ABD’de bir ziyaretten evlerine dönmeye hazırlanan aile yola çıktı. Yolda yürürken kızlarının başına gelen olay şoke etti. 3 yaşında ismi açıklanmayan kız çocukları ile çimlerde yürürken yeşillikler arasına gizlenen zehirli bir yılan tarafından 2 kez ısırıldı.

Küçük kızın ayağında açık ayakkabı olduğu için yılanın ısırığına karşı ayakkabısı koruyamadı. Hastanedeki yetkililer aileye panik yapmaması gerektiğini zehrin yavaş yavaş ilerlediğini söyledi.  Hastaneye kaldırılan kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Uzmanlar bu tip riskli bölgelerde dikkatli olunmalarını ve çimenlerde yürürken açık ayakkabı giyinmekten kaçınmak gerektiğini söyledi.  

YILAN SOKMASI BELİRTİLERİ

Yılan sokmasının en önemli belirtileri hastada bilinç kaybı oluşması, nefes almada güçlük, mide bulantısı ve kusma, ishal, şiddetli baş ağrısı ve siyah renkli idrar, yılan sokmasının erken sistemik semptomlar olarak sıralanıyor.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...