İran'da bir doğum günü partisinde helyum gazı patladı: 8 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İran'da bir doğum günü partisinde helyum gazı patladı: 8 ölü

DÜNYA Haberleri  / İHA

İran'da yaşanan olayda doğum günü partisi kana bulandı. Kutlama esnasında helyum gazı patladı, 4'ü çocuk 8 kişi canından oldu.

İran'ın başkenti Tahran'da bir kafede düzenlenen doğum günü kutlaması 8 kişinin ölümü ile son buldu. Korkunç olayın sebebi ise helyum gazı oldu, balonların şişirildiği esnada patlama oldu ve olayda 4'ü çocuk, 3'ü kadın 8 kişi hayatını kaybetti. 

BALONLARI ŞİŞİRMEK İSTEDİLER, CANLARINDAN OLDULAR

İran Acil Servisler Sözcüsü Müçteba Halidi yaptığı açıklamada, "Saat 20.00'de bir kafede patlamanın meydana geldiği bilgisi bize ulaştı. Hızlı bir şekilde olay yerine itfaiye ekiplerini ve ambulansları gönderdik. Patlamanın doğum günü kutlaması sırasında balonları şişirmek için kullanılan helyum gazı nedeniyle meydana geldiği tespit edildi" dedi. Halidi, “3 çocuk, 3 kadın ve bir erkek olay yerinde hayatını kaybederken henüz 3 yaşında olan bir çocukta hastanede hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...