Görenler dönüp bir kez daha bakıyor! Dünyanın en uzun kulaklarına sahip keçi Simba ilgi odağı oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Görenler dönüp bir kez daha bakıyor! Dünyanın en uzun kulaklarına sahip keçi Simba ilgi odağı oldu

DÜNYA Haberleri  / AA

Pakistan'ın Karaçi şehrinde doğan uzunluğu 48 cm'e ulaşan kulaklarıyla "dünyanın en uzun kulaklı keçisi" olarak bilinen Simba isimli yavru keçi kısa sürede ilgi odağı oldu.

Dünya'da birçok ülkede farklı uzuvlarla doğan veya eksik şekilde doğan çok sayıda hayvan bulunuyor ancak bu hayvan görenleri hem şaşırtıyo hem de sevimliliği ile dikkat çekiyor.    Pakistan`da doğan dünyanın en uzun kulaklı, `Simba` adındaki 9 günlük keçinin kulaklarının her birinin uzunluğu 48 santimetreye ulaşıyor.

Keçi Simba'nın görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Simba, kısa sürede ilgi odağı oldu. Keçinin kulakları, yürürken ayağına dolanmasın diye boynuna takılan sargıya yerleştiriliyor.

Simba'nın sahibi Muhammad Hassan Narejo, sevimli ve uzun kulaklı keçiyi biberonla besliyor. Boyu kadar kulaklara sahip olan bu keçiye sahibi tarafından özenle bakılıyor. Keçi Simba sosyal medyada kısa sürede herkesin diline dolanmış gözüküyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...