Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sadece 10 yaşında! TikTok trendini denedi, 10 saniye 2 yılını mahvetti

Düzenleyen:
Sadece 10 yaşında! TikTok trendini denedi, 10 saniye 2 yılını mahvetti

DÜNYA Haberleri

TikTok trendini deneyen 10 yaşındaki küçük kız, deodorantı 10 saniye kadar sıkıp derisinin üzerinde tutunca ellerini yaktı. Hissettiği ağrı ve acı sonrası hastaneye götürülen minik kızın ellerindeki yanığın tamamen iyileşmesinin 18 ay ila 2 yıl arasında sürebileceği belirtildi.

10 yaşındaki küçük kızın 10 saniyelik hatası, yaklaşık olarak iki yıl boyunca ellerine kalacak yanık izine neden oldu. İngiltere'nin Hertfordshire bölgesinde yaşayan küçük kız, TikTok'ta trend olan bir videoyu denemeye karar verdi ve ellerine deodorant sıktı. Küçük kızın arkadaşı kutuyu yalnızca kısa bir süre püskürttü ancak kendisi yaklaşık 10 saniye boyunca derisinin üzerinde tuttu.

PLASTİK CERRAHİYE İHTİYACI OLABİLİR

Ertesi gün dayanılmaz ağrı ve acı hisseden küçük kız, annesi tarafından hastaneye götürüldü. Doktorlar ona yanığın tamamen iyileşmesinin 18 ay ile iki yıl arasında sürebileceğini ve hatta plastik cerrahiye ihtiyacı olabileceğini söyledi.

Kızın 39 yaşındaki annesi Mirror'a "10 saniyelik yaptığı hata ona iki yıllık acı verdi. Ellerini gördüğümde inanamadım. Şoka girdim gülsem mi ağlasam mı bilemedim" dedi.

Anne umutsuzca diğer ebeveynleri uygulamanın acı verici eğilimine karşı dikkatli olmaya çağırdı ve sözlerine şu şekilde devam etti: Çocuklarınıza böyle tehlikeli trendlerde yer almamaları için uyarın.10 saniyelik bir hata birkaç yılınızı mahvedebilir.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...