Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Clinton'dan Putin'e cinsiyetçilik suçlaması

Düzenleyen:
Clinton'dan Putin'e cinsiyetçilik suçlaması

DÜNYA Haberleri

ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i cinsiyetçilikle suçlayarak kendisinin kadın olması nedeniyle kişisel bir kimle davrandığını ileri sürdü.

ABD’nin eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’dan yıllar sonra Putin itirafı geldi. Clinton, Putin hakkında çarpıcı bir iddia ileri sürdü. Financial Times’ın haberine göre, Clinton, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile 2010 yılında bir araya geldiği görüşmede yaşananları anlattı ve Putin ile tanıştığında kendisine 'hakaret ettiğini' söylerken, "Bana karşı çok cinsiyetçiydi" dedi.

Clinton, Putin’in birebirde ilginç biri olduğunu belirtti ve "Özel olarak yararlı görüşmelerde bulunduk. Daha sonra basını davet ettiğimizde ise yanımda ben varken bile ABD için aşağılayıcı bir şeyler söylerdi" dedi.

Clinton, “New York’ta metrolarda erkeklerin yayılarak oturmasından ortaya çıkan ve daha sonra sözlüğe giren ‘manspreading’ denilen bir kelime var. Putin ile her görüştüğümde tam olarak bunu hissediyordum" diye konuştu.


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...