Milli formayı kenara bıraktı, modacı oldu! Genç zenginler listesine girdi

Düzenleyen:
Milli formayı kenara bıraktı, modacı oldu! Genç zenginler listesine girdi

DÜNYA Haberleri

İngiliz devi Manchester City'de U-16 takımı kaptanlığına kadar yükselen ve milli takımda da U-20'de forma giyen Reece Wabara, 25 yaşındayken futbolu bırakıp modaya yöneldi. Wabara, 26 milyon sterlinlik servetiyle 'Genç Zenginler' listesine girdi.

Bir zamanların gelecek vadeden futbolcusu Reece Wabara, ikbali moda sektöründe buldu. İngiltere’de Manchester City kulübünün U16 takımında kaptanlığa kadar yükselen ve gösterdiği performansla milli takımda U20’de forma giyen Wabara, futbolculuğun yanı sıra 2013 senesinde moda sektörüne girdi.

Maniere De Voir markasını kuran Wabara işlerin çok iyi gitmesiyle 2017’de daha 25 yaşındayken futbolu bıraktı ve kendisini tamamen modacılığa verdi. Wabara, 26 milyon sterlinlik servetiyle 'Genç Zenginler' listesine girdi. Eski savunmacı listede 37. sırada.

"YAPTIĞIM İŞİ EN ÜST SEVİYEDE YAPMAK İSTERİM"

Wabara, daha önce futbolu bırakmasıyla ilgili olarak, “Futbolda A milli takıma seçilebilir, Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilirdim. Ama ben yaptığım işi en üst seviyede yapmak isterim. Bu yüzden, eskiden beri giyime de meraklı biri olarak kariyer değişikliği yaptım ve modayı seçtim" dedi.

Daha önce sadece erkek kıyafetleri üreten firma ürün portföyüne kadın kıyafetlerini de ekledi.

Milli formayı kenara bıraktı, modacı oldu! Genç zenginler listesine girdi

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...