Zorda kalan Putin'den son hamle: Ağır komutan cepheye döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Star
Zorda kalan Putin'den son hamle: Ağır komutan cepheye döndü

DÜNYA Haberleri  / Daily Star

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı işgal girişiminde tek tek üst düzey komutanlarını kaybeden Vladimir Putin, son olarak sahada görev yapması için 67 yaşındaki emekli generali çağırdığı iddia edildi. Pavel ilerlemiş yaşı ve fazla kilolarıyla dikkat çekiyor.

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaş dört ayı geride bıraktı. Rus lider Vladimir Putin’in son olarak sahada görev yapması için 67 yaşındaki emekli general Pavel’i çağırdığını iddia edildi.

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı işgali devam ederken Rus ordusunda üst düzey görev yapan komutanların hayatlarını kaybetmesi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e büyük darbe oldu. 

İngiliz Daily Star gazetesi, Rusya-Ukrayna savaşında görev yapması için Kremlin’in Rus general Pavel’i göreve çağırdığını iddia etti. General Pavel’in en son Suriye’de savaşta görev aldığı ve şu anda emekli olduğu belirtildi. 

Rus general Pavel 67 yaşında fazla kiloları ile dikkat çekiyor. Gazete, Rus generalin beslenme alışkanlıklarına dair detaylı bilgilerde verdi. Pavel’in 128 kg olduğunu ve günde 5 öğün yemek yediğini, her gün votka içtiğini iddia etti. 

"Putin'in üst düzey ve en iyi askerleri ya öldürüldü ya da Ukrayna'daki savaşta yaralandı. Dolayısıyla şu an, uzun süredir savaşmamış ikinci sınıf askerleri gönderiyor" dedi. İngiliz medyasına konuşan kaynak bu iddianın temelini ise kamuoyu ile paylaşmadı. 





 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Daily Star
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...