Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir eli yağda bir eli balda ama Prens Harry mutsuz: Ülkesini özlüyor

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Bir eli yağda bir eli balda ama Prens Harry mutsuz: Ülkesini özlüyor

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

İngiltere Prensi Harry, Amerikalı eşi Meghan Markle ile evlendikten sonra kraliyet ailesindeki tüm görevlerini bırakarak ABD’ye yerleşmişti. Prens Harry’nin mutsuz olduğu ve ülkesini özlediği iddia edildi.

 

 

Prens Harry, İngiltere kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak Amerikalı eşi Meghan Markle ile İngiltere’den ayrılmış ve ABD’ye yerleşmişti. Kraliyet ailesi uzmanı Duncan Larcombe, Los Angeles’ta lüks bir hayat sürmesine rağmen Prens Harry’nin mutsuz olduğunu söyledi.

Çift, Montecito’da 13 milyon dolarlık bir malikanede oturuyor. Larcombe’ye göre Prens Harry sıla hasreti çekiyor. Closer dergisine konuşan Larcombe, Harry’nin yeniden polo oynamaya başlaması ve eski arkadaşlarıyla buluşmalarını İngiltere’deki günlerini özlediğine yordu. Larcombe, “Meghan İngiltere'de nelerden feragat ettiğini unutturmak için Harry’ye Los Angeles’ta mükemmel bir hayat sunmak için elinden geleni yapıyor. Ama bir şeyler doğru gitmiyor gibi. Harry mutsuz görünüyor” dedi. Kraliyet yazarı, Prens Harry’nin normalde çok sosyal bir insan olduğunu, ABD’deki “gönüllü sürgün hayatının” onu moral olarak yıktığını söyledi.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...