Danimarka'da AVM'de katliam yapan zanlı 24 gün hapis cezası aldı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Danimarka'da AVM'de katliam yapan zanlı 24 gün hapis cezası aldı!

DÜNYA Haberleri  / İHA

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da alışveriş merkezine silahlı saldırı düzenleyen şahsın akıl sağlığının yerinde olmadığı açıklandı. Öte yandan 3 kişiyi öldüren saldırgan 24 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Amager bölgesindeki Field's AVM’de dün akşam saatlerinde silahlı bir saldırı düzenlendi. Polis, saldırıda biri Rus 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 4 kişinin ise ağır olarak yaralandığını açıkladı. Olayın ardından 22 yaşında olduğu öğrenilen saldırgan gözaltına alındı. 

25 GÜN KAPALI KOĞUŞTA HAPİS YATACAK

Yetkililer, sorguya alınan saldırganın akıl sağlığının yerinde olmadığının tespit edilmesi üzerine 24 gün boyunca kapalı bir koğuşta hapis yatacağını belirtti. 

Danimarka'da AVM'de katliam yapan zanlı 24 gün hapis cezası aldı!

TERÖR SALDIRISI DEĞİLDİ

Polis Başmüfettişi Soren Thomassen, saldırının mevcut kanıtlara dayanarak bir terör eylemi olarak görülemeyeceğini ve zanlının başkalarıyla birlikte hareket ettiğine dair bir belirtinin olmadığını bildirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...