Facia! Ateşle gösteri yaparken kendisini yaktı

Düzenleyen:
Facia! Ateşle gösteri yaparken kendisini yaktı

DÜNYA Haberleri

Kırım'da ateşle gösteri yapan 35 yaşındaki adam, ağzından ateş çıkarmak isterken bir anda kafası alevler içinde kaldı. Hastaneye kaldırılan göstericinin durumunun 'ciddi ama istikrarlı' olduğu açıklandı.

Rusya'nın 2014 yılında Ukrayna'dan ilhak ettiği Kırım'da ateşle yapılan gösteri faciayla sonuçlandı. Grigory (35) isimli gösterici, tatil beldesi Feodosia'da aralarında çocukların da bulunduğu onlarca turistin önünde ağzından ateş çıkarmak isterken bir anda kafası alevlerin içinde kaldı. Adam yerde çırpınırken seyirciler yardıma koştu ve alevleri giysiler ve çıplak elleriyle kapatarak söndürdü.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Simferopol 6 Nolu Klinik Acil Hastanesi'ne kaldırılan göstericinin ağzında ve yüzünde önemli yanıklar oluştuğu bildirildi. Kırım'daki sağlık yetkilileri, göstericinin sağlık durumunun 'ciddi ama istikrarlı' olduğunu bildirdiler.

Problemin gösteride düşük kalitede gazyağı kullanılmasından çıktığı sanılıyor. Polis olayı araştırıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...