İngiltere’de 2022’de bebeklere verilen isimlerde birincilik Muhammed’de

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
İngiltere’de 2022’de bebeklere verilen isimlerde birincilik Muhammed’de

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

İngiltere'de 2022'de şimdiye kadar yeni doğan bebeklere konulan 100 ismi açıkladı. Listede birinci sırada Muhammed ismi yer alırken Johnny ve Amber isimlerinde düşüş var.

İngiltere’de BabyCentre kurumu, 2022’de şimdiye kadar yeni doğan bebeklere en çok verilen 100 ismi açıkladı. Listenin birinci sırasında Muhammed ismi var. Erkek isimlerinde ikinci sırada da Noah geliyor.

Kız isimlerinde ise 2015’ten bu yana ilk kez Lily ismi Olivia’yı geride bırakarak ilk sıraya yerleşti. Listede dikkat çekici gelişmelerden biri de Johnny ve Amber isimlerinde görülen büyük düşüş oldu.

2016’da boşanan Johnny Depp-Amber Heard çiftinin bu sene karşılıklı olarak  birbirlerine açtıkları iftira davası gündemi kaplamıştı. Ülkede kız çocuklarına en çok verilen isimlerden Amber, bu sene ilk 100’den düştü. BabyCentre bu yıl şu ana kadar erkek bebeklerini Johnny olarak kaydettiren ebeveynlere dair hiçbir örnek göstermedi.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...