Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye sınırında çatışma

- Güncelleme:
Türkiye sınırında çatışma

Dünya Haberleri

Türkiye sınırındaki İdlib şehrini yoğun topçu atışıyla vurmaya başladı. Humus şehrinden sonra yeniden İdlib'e yönelen ordu birlikleri hastenelere ateş açtı

Türkiye sınırındaki İdlib şehrini yoğun topçu atışıyla vurmaya başladı. Humus şehrinden sonra yeniden İdlib'e yönelen ordu birlikleri hastenelere ateş açtı. Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü kent çevresinde yığınağın yapıldığı hafta başından bu yana tanık oldukları en şiddetli saldırının, Humus'ta olduğu gibi kara harekatına zemin hazırlama amacını taşı dığını belirtti.
Reuters'e telefonda konuşan bir muhalif, kente tankların girdiğini söyledi. Şehirden kaçış başladı.yanlarına eşyasını alarak kenti terk etmeye başladı.Yaklaşık bir y ıldır gerginliğin sürdüğü Suriye'de büyük bir insanlık dramı yaş anıyor.Ordunun birçok okul ve hastane binasını muhalifler için cezaevi olarak kullandığı bildiriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...