Oğluna gösteri yapmak istemişti, parmağı köpek balığına yem oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Oğluna gösteri yapmak istemişti, parmağı köpek balığına yem oldu!

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Florida'da bir baba oğluna gösteri yapmak isterken elini köpek balığına kaptırdı. Talihsiz adamın serçe parmağı koptu.

ABD’de Brett Reeder isimli şahıs, ailesiyle Florida sahillerinde balık avlarken oltasına sürpriz bir şekilde küçük bir köpek balığı takıldı. Oğlunu etkilemek isteyen adam, köpek balığını tutarak denizden çıkarmaya çalıştı. Bu sırada hayvan, ani bir hamleyle adamın elini ısırdı. 

"SERÇE PARMAĞIMI KAPTI"

Talihsiz adamın köpek balığına kaptırdığı anlar karısı Mandy'nin, olayın görüntüsünü çekip sosyal medyada ilgi uyandırdıç Adamın elinden kanlar aktığı görülen video kısa sürede viral oldu. 

Görüntüde adam, oğlunun dehşet dolu bakışları arasında “Kahrolsun! Serçe parmağımı kaptı” diye bağırıyor. Kocasının akıbeti konusunda açıklama yapmayan Mandy, görüntüyü "Aptal oyunlar oynayın, aptal ödüller kazanın. İşte tüm çıplaklığıyla burada” ibaresiyle paylaştı. Çoğu kullanıcı ise Brett’in olay karşısındaki reaksiyonuna tepki gösterdi. Bir kullanıcı, “’Kahrolsun, serçe parmağımı kaybettim’ diyor. Sanki cep telefonunu denize düşürdü” yorumunda bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...