Kahraman çiftçiden alkışlanacak hareket: Zamana karşı yarıştı, alevlerin evlere ulaşmasını önledi

Düzenleyen: / Kaynak: türkiyegazetesi.com.tr
Kahraman çiftçiden alkışlanacak hareket: Zamana karşı yarıştı, alevlerin evlere ulaşmasını önledi

DÜNYA Haberleri  / türkiyegazetesi.com.tr

Avrupa aşırı sıcaklarla boğuşurken yangınlarla da mücadele ediyor. İngiltere’de buğday tarlasında çıkan yangın bir çiftçinin kahramanca mücadelesiyle 90 dakika sonra söndürüldü. 8 dönümlük arazi küle döndü.

İngiltere’de aşırı sıcak havalarda Kent şehrinde buğday tarlalarında yangın çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle hızla ilerlerken cesur bir çiftçi, alevlerin yakınlardaki evlere ulaşmaması için traktörüne atlayıp mahsulleri biçmeye başladı. Alevlere karşı yarışan Bill Alexander adındaki çiftçi, sonunda yangının ilerlemesine set oluşturmayı başardı.

Olayın çarpıcı görüntülerini, Andy Barr adındaki çiftçi çekti. Barr, attığı tweetle “İyi komşusunun kahramanca muamelesini” tebrik etti. Sekiz dönümlük arazinin küle döndüğü yangın 90 dakika sonra söndü. Olayda kimse yaralanmazken yangına neyin yol açtığı bilinmiyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: türkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...