Asker cephede Zelenskiy çekimde! Bu pozlara tepki yağdı

Düzenleyen:
Asker cephede Zelenskiy çekimde! Bu pozlara tepki yağdı

DÜNYA Haberleri

Rus işgali sebebiyle halkı zor durumda olan Ukrayna'nın lideri Zelenskiy ve eşi, İngiliz dergisi Vogue’un özel sayısı için kamera karşısına geçti. Samimi kareleri beğenenler kadar "Ülkesi batıyor, lideri magazin peşinde koşuyor" diye eleştirenler de oldu.

Vladimir Zelenskiy ve eşi Olena Zelenska, Vogue İngiltere’nin özel sayısı için objektiflere poz verdi. Binlerce insanın hayatını kaybettiği ve savaşın hâlâ devam ettiği belirtilirken yayınlanan fotoğraflar büyük tepki topladı.

ÖZEL SAYI İÇİN OBJEKTİFLERE POZ VERDİLER

Siyasi alanda Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, fırsat bulduğu tüm platformlarda sesini duyurmaya çalışarak savaşın başından bu yana tüm organizasyonlara canlı bağlantılarla katıldı. Ukrayna, bu alanda sosyal medyayı da etkili kullanmaya çalışırken devreye magazin de girdi. Savaş şartlarının hüküm sürdüğü Kiev'de Ukrayna lideri Zelenskiy ve eşi Olena Zelenska, Vogue İngiltere’nin özel sayısı için objektiflere poz verdi.

Asker cephede Zelenskiy çekimde! Bu pozlara tepki yağdı

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Fotoğraflar ve çekimlerin kamera arkası görüntüleri, derginin Instagram hesabından paylaşıldı. Sosyal medyada yayılan görüntüler, beğeni aldığı kadar eleştirilerin de hedefi oldu.

Asker cephede Zelenskiy çekimde! Bu pozlara tepki yağdı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...