Rusya’da pandalara sürpriz doğum günü partisi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rusya’da pandalara sürpriz doğum günü partisi

DÜNYA Haberleri  / İHA

Rusya’daki Moskova Hayvanat Bahçesi'nde yaşayan Ding Ding ve Ru Yi isimli 2 pandaya sürpriz doğum günü partisi yapıldı. Programa çok sayıda kişi katıldı. Pastalarını iştahla yiyen pandalar renkli görüntülere neden oldu.

Rusya’nın başkenti Moskova’da 2 panda için düzenlenen doğum günü partisi renkli görüntülere sahne oldu. Moskova Hayvanat Bahçesi'nde yaşayan pandalardan 5 yaşına giren Ding Ding ve 6 yaşına giren Ru Yi için bambulardan özel olarak 2 ayrı pasta hazırlandı.

ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Pastalarını iştahla yiyen pandaların o anları halk tarafından görüntülendi. Çok sayıda kişinin katıldığı program çerçevesinde Çin’in geleneksel ejderha ve aslan dansları sergilendi.

ÇİN’DEN MOSKOVA’YA GETİRİLMİŞTİ

Ru Yi ve Ding Ding, Çin’in güneybatısında bulunan Siçuan eyaletinden 2019 yılında 15 yıllık ortak bir araştırma programı için Moskova’ya getirilmişti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...