İhbar üzerine yılan besleyen adamın evine giden ekipler korkunç manzarayla karşılaştı! “Korku filmi gibiydi”

Düzenleyen: / Kaynak: The Mirror
İhbar üzerine yılan besleyen adamın evine giden ekipler korkunç manzarayla karşılaştı! “Korku filmi gibiydi”

DÜNYA Haberleri  / The Mirror

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yılan besleyen bir adamdan haber alınamaması sonucu ekipler polise ihbarda bulundu. Eve giren ekipler, 4.57 metrelik yılanı 28 yaşındaki adamın boynuna dolanmış halde buldu. Yılan, başına vurularak etkisiz hale getirilirken zehrin etkisiyle kalp krizi geçirdiği belirlenen adam ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Pennsylvania'nın Upper Macungie Kasabası polis departmanından memurlar, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 14:00 sularında bir ihbar aldı. Komşularından haber alamayın mahalle sakinleri polise başvurdu. Harekete geçen ekipler söz konusu evde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Polis memurları 28 yaşındaki adamı banyo koridorunda, yerde tepkisiz bir şekilde yatarken buldu.

“İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY GÖRÜYORUM”

İhbara giden ekipte yer alan Teğmen Peter Nickischer gördüğü manzara karşısında şunları söyledi:

“19 yıldır bu işi yapıyorum ve ilk defa böyle bir şey görüyorum. Adeta korku filminden bir sahne gibiydi. Kapıyı açınca yılanın bize baktığını fark ettik. Bu noktada ekipten arkadaşım bir saniye içinde bir karar vermek zorunda kaldı. Adam ile yılanın başı arasındaki mesafe nedeniyle sürüngeni etkisiz hale getiren bir el ateş edebildi. Yılan daha sonra adamın etrafındaki tutuşunu serbest bıraktı.”

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Yılanın elinden kurtulan adamın ilk müdahalesi evde yapıldı. Adamın zehrin etkisiyle kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Olay hakkında açıklama yapan komşuları ise yılanın adamı panik haliyle sokmuş olabileceğini söyledi. İsmi açıklanmayan kişinin hastanedeki tedavisi sürüyor.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: The Mirror
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...