Milyarda bir olan olay gerçekleşti: Tavuğu mükemmel daire şeklinde yumurtladı

Düzenleyen: / Kaynak: New York Post
Milyarda bir olan olay gerçekleşti: Tavuğu mükemmel daire şeklinde yumurtladı

DÜNYA Haberleri  / New York Post

İngiltere’de yaşayan Annabel Mulcahy, kümese girince yumurtlayan tavuklarının arasında çok farklı bir yumurta gördü. Mükemmel daire şeklindeki yumurtayı görünce çok şaşıran genç kadın araştırmaya başladığında bunun milyarda bir olay olduğunu ve yumurtayı internet sitesi üzerinden satışa çıkardı.

İngiltere’de yaşayan tavuk yetiştiricisi  Annabel Mulcahy’ı bu kez milyarda bir görülen olay karşısında şoke oldu. Her sabah olduğu gibi yumurtalarını toplamak için kümese giren kadın bir tanesinin diğerlerinden farklı olduğunu gördü. Yumurtanın mükemmel daire şeklinde olması nedeniyle şaşkına uğrayan kadın küresel formdaki yumurtanın değerini öğrenince sevinç çığlıkları attı.

Milyarda bir olan olay gerçekleşti: Tavuğu mükemmel daire şeklinde yumurtladı

İngiltere’nin Oxfordshire şehrindeki 20 yıldır tavuk beslediğini dile getiren kadın, Twinskie adını verdiği tavuğunun yumurtasını görünce internette araştırmaya başladı. Tavuğun yumurtasının mükemmel daire şeklinde olmasına şaşıran kadın bunun milyarda bir gerçekleştiğini öğrendi. İnternet üzerinden yumurtayı satışa çıkaran Mulcahy geçmiş yıllarda bu yumurtaların 490 dolara kadar satışa çıktığını ifade etti. Mulcahy daire şeklindeki yumurta için ‘Masanın üzerinde yuvarlayabilirdim’ dedi.  

Tavuk kümesinden diğerlerinden farklı bir yumurta gördüğünde büyük bir sevinçle çocuklarına haber verdiğini söyleyen Mulchay, “Yumurtayı satışa çıkarttım. Kazandığım parayla daha çok tavuk alacağım. Onlarla bahçemi paylaşmaktan çok mutlu oluyorum” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: New York Post
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...