Ukrayna'ya girmesi yasaktı: Ünlü aktör Rusya'nın esir kampında görüldü

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Ukrayna'ya girmesi yasaktı: Ünlü aktör Rusya'nın esir kampında görüldü

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Amerikalı aktör Steven Seagal Ukrayna’da Rusya’nın esir kampında görüldü. Seagal, daha önce Putin için “dünya liderlerinin en büyüklerinden biri” ifadesini kullanmıştı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e olan hayranlığıyla tanınan Amerikalı aktör Steven Seagal, Ukrayna’nın Olenivka şehrinde Rusya tarafından kontrol edilen bir esir kampını ziyaret ederken görüldü.

Kampta yüzlerce Ukraynalı esir bulunuyor. Telegram’da yayımlanan görüntülerde Seagal, bombardıman sonucu harap olmuş hapishanede ayakta duruyor, bankta oturup şarapnelleri inceliyor.

Ukrayna'ya girmesi yasaktı: Ünlü aktör Rusya'nın esir kampında görüldü

Başka bir fotoğrafta da ünlü aktör demir parmaklıkların arkasındaki tutuklularla konuşuyor. Putin, Kırım’ı işgal ve ilhak etmelerine aleni destek veren Seagal’ı  2016’da Rusya vatandaşlığına aldı ve ona Rus pasaportu verdi.

Ukrayna da bu gelişme üzerine 2017’de Seagal’a 5 sene ülkeye giriş yasağı getirdi. Aksiyon filmleriyle meşhur olan Seagal, daha önce Putin için “dünya liderlerinin en büyüklerinden biri” ifadesini kullanmıştı. Aktör, 2018’den bu yana Rusya dışişleri bakanlığının “özel temsilcisi” olarak görev yapıyor.
Olenivka, Ukrayna’da Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk’te bulunuyor.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...