İsrail askerleri Filistinli genci yaka paça gözaltına aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İsrail askerleri Filistinli genci yaka paça gözaltına aldı

DÜNYA Haberleri  / İHA

İsrail güçleri, Filistin’in El Halil kentinde Filistinli bir genci yaka paça gözaltına aldığı anlar kameraya yansıdı. İsrail güçleri sokak ortasında Filistinli gencin ayak ve kollarından tutarak götürdü

İşgalci İsrail’in Filistin’e yaptığı zulüm sürüyor. Batı Şeria’da gerçekleştirdiği baskın sonrası bölgede tansiyonu yükselten İsrail bu sefer de Filistinli bir genci yaka paça gözaltına aldı.

İsrail askerleri, Filistin’in Batı Şeria bölgesinde yer alan El Halil kentinde taş attığı gerekçesiyle Filistinli gençlere gerçek mermiyle karşılık verirken, bir genci ise yaka paça gözaltına aldı.

Kameraya yansıyan görüntülerde, İsrail askerlerinin Filistinli gencin ayak ve kollarından tutarak götürdükleri görüldü. İsrail güçleri, dün de işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyinde bulunan Nablus kentindeki bir mahalleye baskın gerçekleştirmiş, bölgede tansiyonun yükselmesiyle çatışmalar patlak vermişti.

Baskında 3 Filistinli hayatını kaybetmiş, 4’ü ağır 40 kişi yaralanmıştı. Hayatını kaybedenler arasında 16 yaşında bir genç de bulunuyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...