Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere'de şehrin ortasında bir buçuk metrelik Boa yılanı derisi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: DailyMail
İngiltere'de şehrin ortasında bir buçuk metrelik Boa yılanı derisi bulundu

DÜNYA Haberleri  / DailyMail

İngiltere’nin başkenti Londra’daki meşhur Thames Nehri’nin kenarında 1,5 metrelik Boa yılanı derisi bulundu. Güney Amerika’ya özgü Boa yılanları zehirsiz ancak boyutları ve kuvvetleri nedeniyle oldukça tehlikeli türler arasında.

Araştırmacı Jason Sandy, hafta başında Thames Nehrinin kenarında bir cisim fark etti. Sandy, cisme yaklaştığında bir yılanın derisi olduğunu anladı ve hemen fotoğraflarını çekerek Instagram hesabından keşfini duyurdu. İncelemenin ardından derinin zehirsiz bir yılan türü olan bir Boa yılanına ait olabileceği üzerinde duruldu. 

Güney Amerika’ya özgü olan Boa yılanları, avının etrafına dolanarak avını boğup yemesiyle biliniyor. Zehirsiz olmasına karşın bu tekniğinden ötürü oldukça tehlikeli yılan türleri arasında yer ediniyor. Bununla birlikte, Boa yılanlarının insanlara yönelik saldırıları nadir olarak tanımlanıyor. 1,5 metre uzunluğundaki yılan derisini keşfeden Sandy, değerli hazineler ve eşyaları bulmak için Londra’da araştırmalarını sürdürüyor. 

'AMAZON ORMANLARINDA GİBİ HİSSETTİM'

Sandy, şaşırtıcı keşfe ilişkin fotoğrafları Instagram hesabında, “Evet! Dün bu büyük yılan derisini kıyıda gördüm. Gözlerime inanamadım. Çok büyük bir yılan, derisini bırakmış. Thames Nehri'nde değil, Amazon’daymışım gibi hissettim. Yılanın arkamda gizlenmediğinden emin olmak için arkama baktım. Umarım bu yılan derisi Thames boyunca yaşayan daha çok sayıdaki yılanın kanıtı değildir” sözleriyle paylaştı. 

İngiltere'de şehrin ortasında bir buçuk metrelik Boa yılanı derisi bulunduFoto: Instagram / ​Jason Sandy

Bir kullanıcıya yorum olarak ise Sandy, çok kötü koktuğu için deriyi olduğu yerde bıraktığını söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DailyMail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...