Şaşı kedi sosyal medyanın yıldızı oldu

Düzenleyen: / Kaynak: DailyMail
Şaşı kedi sosyal medyanın yıldızı oldu

DÜNYA Haberleri  / DailyMail

Rusya'da bir kadın sokakta gördüğü ve göz problemi olan kediyi sahiplendi ve sosyal medyada paylaşmaya başladı. Gözleri şaşı olan kedi sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü.

Rusya’nın Rostov şehrinde Natalia Zhdanova (41) isimli kadın, bahçesinde göz odaklanma problemiyle dünyaya gelen ve bu yüzden hareket etmekte zorlanan bir kedi yavrusu görmüş ve bu şekilde hayatta kalmasının zor olacağını düşünerek onu sahiplenmişti. 

Zhdanova, şimdi 3 yaşında olan Fedya isimli kedisinin fotoğrafını bir arkadaşına gönderdi, onun ilginç bularak teşvik etmesiyle de hayvanın fotoğraflarını Instagram’da yayımladı. 
Şaşı kedi sosyal medyanın yıldızı oldu

Şaşı bakan gözleri ve kısa tüyleriyle kedi bir anda büyük ilgi gördü ve kısa sürede 88.000 civarında hayranı oldu. Kedisinin fotoğraf çektirmekten pek hoşlanmadığını ifade eden Zhdanova, “Bu yüzden onunla oyunlar oynuyorum, dışarıya çıkarıyorum ve bir şekilde onun ilgisini çekmeye çalışıyorum. İnsanlar Fedya’nın fotoğraf ve videolarını çok seviyor. Bu, onlarda harika hisler uyandırıyor” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DailyMail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...