Kanada'nın en beğenileni David Suzuki

/ Kaynak: AA
Kanada'nın en beğenileni David Suzuki

DÜNYA Haberleri  / AA

Kanada'da, çevreyle ilgili çalışmaları nedeniyle dünya çapında ün kazanan David Suzuki, ülkenin en beğenilen ve takdir edilen kişisi seçildi.

nbsp;Kamuoyu araştırma şirketi Angus Reid'in gerçekleştirdiği ankette, David Suzuki yüzde 57 ile listenin zirvesine oturdu. Angus Reid Başkan Yardımcısı Shachi Kurl, yaptığı açıklamada, "Bu, kategoride ilk kez yaptığımız bir anket. Sonuçlara yeni eklemeler olabilir" dedi. Suzuki'yi, yüzde 50 ile paralimpik oyunları şampiyonu Rick Hansen, yüzde 48 ile CBC Televizyonu anchormanı Peter Mansbridge, yüzde 34 ile şair ve yazar Margaret Atwood izledi. Liberal Parti'nin genç lideri Justin Tredeau, listeye yüzde 34 ile en beğenilen siyasi lider olarak girerken, Tredeau'yu yüzde 23 ile Başbakan Stephen Harper, yüzde 22 ile Yeşil Parti lideri Elizabeth May ve yüzde 20 ile de anamuhalefetteki Yeni Demokrat Parti NDP'nin lideri Thomas Mulcair takip etti. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...