Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İtfaiyeci kamerasıyla yangın dehşeti

- Güncelleme:
İtfaiyeci kamerasıyla yangın dehşeti

Dünya Haberleri

İtfaiyecinin kaskına yerleştirilen kamerayla yangının tüm dehşeti kayda alındı. Yayımlanan bu görüntü internette izlenme rekorları kırıyor.

İtfaiyecilerin, zaman zaman kendi hayatlarını da tehlikeye atarak yangınla mücadele ettikleri, zor bir görev ifa ettikleri bilinir. Ama bir itfaiyecinin kaskına yerleştirilen kamerayla yangının dehşeti ve itfaiyecilerin görevlerinin zorluğu iyice gün yüzüne çıktı. Bir binanın 2. katındaki yangına müdahale eden itfaiyeciler, yaşadıkları zorluğun anlaşılması için görüntüyü YouTube'da yayımladılar. nbsp;

##Video##

Büyük ilgi gören görüntü 300 bin kişi tarafından seyredildi. Seyredenler, itfaiyecilere minnet ve takdirlerini ilettiler. Görüntülerde itfaiyecilerin alev alev yanan binaya hiç tereddüt etmeden girdikleri görülüyor. Bina içinde de 300 derece civarındaki sıcaklıkta bazı parçaların yanarak düştüğü fark ediliyor. İtfaiyeciler ise tüm bu tehlikelere rağmen yangın söndürme faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...