Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Monaco bir bomba daha patlattı

- Güncelleme:
Monaco bir bomba daha patlattı

FUTBOL Haberleri

Transferin hızlı kulübü La Liga ekibi Monaco, İspanyol Malaga'dan Fransa Milli Takımı'nda da forma giymiş Jeremy Toulalan ile anlaştı.

Transferin hızlı kulübü La Liga ekibi Monaco, İspanyol Malaga'dan Fransa Milli Takımı'nda da forma giymiş Jeremy Toulalan ile anlaştı. nbsp;Yeni yükseldiği Ligue 1'de sezona şampiyonluk parolasıyla girebilmek adına transfer bombalarını art arda patlatan Monaco'nun son transferi Malaga'dan Jeremy Toulalan oldu. Fransız ekibi transferi resmi sitesinden duyurdu. 29 yaşındaki oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, Malaga'ya ödenecek bonservis bedeli ile ilgili bilgilendirme yapılmadı. nbsp;Transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Monaco Sportif Direktörü Vadim Vasilyev, "Jeremy'nin transferinden dolayı çok mutluyuz. Yetenekleri ve uluslararası tecrübesi bu sezon bizim için önemli olacak" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...