Formula 1 Patronu hakkında dava açıldı

- Güncelleme:
Formula 1 Patronu hakkında dava açıldı

FUTBOL Haberleri

Münih Savcılığı, Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone hakkında Gerhard Gribkowky'e rüşvet verme suçlamasıyla dava açtığı bildirildi.

Münih Savcılığı, Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone hakkında BayernLB Bankası'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Gerhard Gribkowky'e rüşvet verme suçlamasıyla dava açtığı bildirildi. Münih Mahkemesinin Sözcüsü Margerete Nötzel, savcılığın açtığı davayla ilgili iddianamenin Ecclestone'ye gönderildiğini doğruladı. Ecclestone'un, Gribowski'ye Formula 1 hisselerinin satışında yaklaşık 44 milyon dolar rüşvet vermekle suçlandığı ifade ediliyor. Gribrowski, bu parayı aldığı ve vergilenmediği gerekçesiyle 1,5 yıl önce 8,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Münih Savcılığı 2011 yılından bu yana bu konuyla ilgili Ecclestone hakkında soruşturma yürütüyordu. Ecclestone, rüşvet iddiasını reddederken, Gribowski'nin kendisini İngiliz maliyesine şikayet etmemesi için susma parası verdiğini iddia etmişti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...