Abeylegesse'nin hedefi eski günlerine geri dönmek

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Abeylegesse'nin hedefi eski günlerine geri dönmek

FUTBOL Haberleri  / AA

Milli atlet Abeylegesse: "İlk defa koşacağım maraton ve yarı maratonda güzel bir derece getirip eski Elvan'a geri dönmek istiyorum"

Palandöken Dağı'nda kampa giren milli atlet Elvan Abeylegesse, "İlk defa koşacağım maraton ve yarı maratonda güzel bir derece getirip eski Elvan'a geri dönmek istiyorum" dedi. Abeylegesse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedefinin eski günlerine geri dönmek olduğunu, bunu için hocaları nezaretinde çok sıkı bir kamp dönemi geçireceğini söyledi.
Akdeniz Oyunları'ndan sonra ara vermeden Erzurum'da kampa girdiğini belirten Abeylegesse, şöyle devam etti:
"İlk defa koşacağım maraton ve yarı maratonda güzel bir derece getirip eski Elvan'a dönmek istiyorum. Şimdi kulüplerarası ve ekim ayında yapılacak yarı maraton ve maratona hazırlanıyorum. Dünya şampiyonasına yetişemiyorum ama kulüp yarışları için çok iyi bir antrenman programı hazırladık. Bütün kamplarımda burayı tercih ediyorum. Burası serin ve rakımı çok uygun. Ekim ayında katılacağım yarı maraton ve maraton hazırlıklarını da burada yapacağım. Sabah akşam beşik antrenmanları yapıyorum. Bugüne kadar pist yarışlarına katıldım ve bundan sonra farklı bir yarışa hazırlanıyorum. Umarım her şey güzel olur." Geçirdiği sakatlıklar nedeniyle zor günler yaşadığını anlatan
Abeygelesse, sakatlanmalara çivili ayakkabı giyinmesinin neden olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
"Geçen yıl yine aynı sezonda sakatlandım ve bu senede yine aynı şekilde sakatlandım. Tedavi için Moskova'ya gittiğimde doktorlar, bundan sonra çivili ayakkabı giyemeyeceğimi söyledi. Bundan sonra pist yarışları değil, yol yarışları koşacağım. Çivili giyince sakatlanmalar devam ediyor ve daha kötü oluyor. Bu yıl yarışlar için hazırlıklarımız çok iyi geçmişti, ancak çivili
giyince sakatlık tekrarladı. Bundan sonra yarışacağım yarı maraton ve maratonda Türkiye'yi en iyi şekilde başarıyla temsil edeceğim, özlenen ve istenen o başarıları yakalayacağım."
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...