Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cisse'den Forma reklamına tepki

- Güncelleme:
Cisse'den Forma reklamına tepki

FUTBOL Haberleri

Newcastle United'ın Senegalli futbolcusu Papiss Cisse takımının forma reklamı almasına tepki göstererek, Portekiz kampına katılmadı.

nbsp;İngiltere Premier League ekiplerinden Newcastle United'ın Senegalli futbolcusu Papiss Cisse, takımının yüksek faizle borç para veren "Wonga" şirketinden forma reklamı almasına tepki göstererek, Portekiz kampına katılmadı. nbsp;28 yaşındaki müslüman futbolcu, kulübün forma reklamı için "Wonga" şirketiyle anlaşmasının ardından dini inançları nedeniyle bu durumdan memnun olmadığını bir süre önce açıklamıştı. Senegalli oyuncu, kulübe üzerinde logo bulunmayan ya da bir yardım kuruluşunun reklamının yer aldığı bir forma giymeyi önermişti. Kulüple oyuncu arasındaki ilişkiler forma reklamı nedeniyle gerilirken, İngiliz basını Newcastle United formasıyla 26 gol atan Cisse'nin kulüpteki geleceğinin belirsizliğini koruduğunu kaydetti. nbsp;Bu arada Newcastle United'ın diğer müslüman oyuncuları Cheick Tiote ve Moussa Sissoko'nun, forma reklamıyla ilgili herhangi bir sorunlarının olmadığını kulübe ilettikleri belirtildi. nbsp;Wonga şirketi, geçtiğimiz yılın ekim ayında Newcastle United ile 24 milyon liralık sponsorluk anlaşması imzalamıştı. Anlaşmada, tüm oyuncuların formalarında reklam bulunması zorunlu kılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...