Manchester City'e bir yıldız daha

- Güncelleme:
Manchester City'e bir yıldız daha

FUTBOL Haberleri

Manchester City 4. transferini Fiorentina'dan 23 yaşındaki yetenekli Karadağlı forvet Stevan Jovetic'i alarak gerçekleştiriyor.

İngiliz devi Manchester City transferde atağa kalkıyor. Sevilla forveti Alvaro Negredo'dan sonra son bomba Stevan Jovetic. Fiorentina forveti için İtalyan ekibi ile 27 milyon avroya anlaşma sağlayan Manchester temsilcisi 4. transferini yaptı. Fiorentina kulübü anlaşmayı duyururken, Jovetic ile birlikte City'de yaz döneminde kadroya katılanlar, Fernandinho (€33m), Jesus Navas (€18m)v e Alvaro Negredo (€24m) şeklinde oluştu. Bu City'nin transfere harcadığı rakamın 100 milyon avro'yu da aşması anlamında geliyor. 23 yaşındaki Karadağlı forvet, Fiorentina'ya 2008 yılında 10 milyon avro'ya transfer olurken, geçtiğimiz yıl Floransa temsilcisi adına 34 maçta 13 gol kaydetti. Bir önceki sezon ise 29 maçta 14 gol attı.
Jovetic, Fiorentina ile geçirdiği beş sezonda 35 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...