Burak Yılmaz Liverpool'un listesinde

- Güncelleme:
Burak Yılmaz Liverpool'un listesinde

FUTBOL Haberleri

İngiliz medyası, forvet arayışında olan kırmızı beyazlıların Roberto Soldado, Christian Atsu'nun ve Burak Yılmaz'ın da peşinde olduğunu ileri sürdü.

Burak Yılmaz bir kez daha İngiltere'de gündem oldu. Ada basını forvet oyuncusu arayışında olan kırmızı beyazlıların, Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ı da listesine aldığını yazdı. Sarı kırmızılı takımın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan isimlerin başında gelen Burak Yılmaz, yeniden İngiltere basınında manşetlere taşındı.Geçen sezon beklentilerin altında kalan Liverpool'un bu yıl çok daha güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadığını, menajer Rodgers'ın forvet bölgesi için Valencia'dan Soldado, Porto'dan Christian Atsu ve Galatasaray'dan Burak Yılmaz üçlüsünden birini istediği belirtildi. Haberlerde, Rodgers'ın, "Sahanın en ucunda biraz daha takviyeye ihtiyacımız var ve bunu başarırsak oldukça iyi olacağımızı düşünüyorum" ifadelerine de yer verildi. Burak Yılmaz ile İngiliz ekibinin adı devre arasında da anılmış ve yer alan haberlerde Ada ekiplerinin golcü oyuncu için 13 milyon Sterlin'i gözden çıkardığı öne sürülmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...