Nuri Şahin'in transferinde flaş gelişme

- Güncelleme:
Nuri Şahin'in transferinde flaş gelişme

FUTBOL Haberleri

Borussia Dortmund'un, Nuri Şahin için kulübü Real Madrid'e 8,5 milyon euroluk satın alma opsiyon bedelini ödemeye hazırlandığı belirtildi.

Almanya Bundesliga'nın köklü ekibi Borussia Dortmund'un, Real Madrid'den kiralık olarak formasını giyen milli oyuncumuz Nuri Şahin'in bonservisini almaya hazırlandığı belirtildi. İspanyol basınında yer alan habere göre, Alman ekibi 24 yaşındaki oyuncuyu kiralık sözleşmesinde yer alan 8,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu ile kadroya katacak. Geçtiğimiz sezon başında Real Madrid'e transfer olan ve fazla şans bulamadıktan sonra önce Liverpool'a, ardından da devre arasında eski kulübü Borussia Dortmund'a 1,5 senelik kiralık olarak gönderilen Nuri'nin, İspanyol ekibinin yeni transferleri ile takımdaki geleceğinin kalmadığı ifade edildi. Orta sahaya Real Sociedad'tan yüklü bir bonservis bedeli ile Illarramendi ve Casemiro takviyelerini yapan R. Madrid'in, 2017'ye kadar yıllık 2,8 milyon euroluk sözleşmesi bulunan yetenekli orta sahayı gönderme kararı aldığı öne sürüldü. Nuri Şahin'in "Anladım ki, benim en iyi performansımı verebileceğim ve kendimi mutlu hissedeceğim tek yer Dortmund" açıklamasına da haberde yer verilirken, Mourinho'nun kumarı olarak nitelendirilen başarılı kramponun Portekizli sonrasında takımda kalma şansı kalmadığı da vurgulandı. Milli takımda da düzenli olarak forma giyen yıldız oyuncunun ismi transfer döneminde Galatasaray ile de ciddi bir şekilde anılmıştı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...