Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

70 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

- Güncelleme:
70 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

FUTBOL Haberleri

Zenit St. Petersburg, Sırp defans oyuncusu Nevan Subotic ve Polonyalı golcü Robert Lewandovski için 70 milyon Euro harcamayı düşünüyor.

Zenit St. Petersburg, Borussia Dortmund takımında oynayan Sırp defans oyuncusu Nevan Subotic ve Polonyalı golcü Robert Lewandovski için 70 milyon Euro harcamayı düşünüyor. nbsp;Rus İtar-Tass haber ajansının Polonya basınına dayandırarak verdiği habere göre Rus kulübü ile Alman kulübü arasında yapılan pazarlıklarda Lewandovski ve Subotic için 70 milyon Euro değer biçiliyor. nbsp;Borussia Dordmund forması ile 139 maça çıkan 24 yaşındaki Lewandovski 75 gol kaydederken, Sırp oyuncu Nevan Subotic ise 188 maçta 15 gol kaydetti. nbsp;Daha önce Borussia Dordmund ve Polonya milli takımının forveti Lewandovski'ye İngiltereden"Manchester United" ve "Chelsea", Almanya'dan "Bavyera" ve İspanya'dan"Real"in de ilgi gösterdiği basında yer almıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...