Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

NBA'de Jennings, takasla Pistons'a gitti

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
NBA'de Jennings, takasla Pistons'a gitti

FUTBOL Haberleri  / AA

NBA takımlarından Detroit Pistons, Brandon Knight ve iki oyuncu karşılığında Milwaukee Bucks'tan Brandon Jennings'i kadrosuna kattı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Detroit Pistons, Brandon Knight ve iki oyuncu karşılığında Milwaukee Bucks'tanBrandon Jennings'i kadrosuna kattı. NBA'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 2012-2013 sezonu sonunda serbest kalan Jennings, Bucks ile 3 yıllık 24 milyon dolar karşılığında kontrat yaptıktan sonra takasla Pistons'a gitti. Doğu Konferansı ekiplerinden Detroit Pistons ile Milwaukee Bucks arasında gerçekleşen takas sonucunda, Brandon Knight, Khris Middleton ve Viacheslav Kravtsov, Bucks'a giderken, Brandon Jennings Pistons'ın yolunu tuttu. 23 yaşındaki gard Jennings, 4 senelik NBA kariyerini 17 sayı, 5,7 asist ve 2,4 top kaybı ortalamalarıyla tamamladı. Geçen sezon 17,5 sayı ve 6,5 asist ortalaması tutturan Jennings, her iki kategoride de NBA'in ilk 20'sine girdi. Yeni sezonda Bucks forması giyecek oyun kurucu Brandon Knight ise iki sezonluk NBA serüveni boyunca maç başına 13,1 sayı ve 3,9 asist üretti. Washington Wizards'ın 2010 draftında ilk sıradan seçtiği 22 yaşındaki John Wall ise takımıyla olan sözleşmesini uzattı. Sözleşme yenilemediği takdirde gelecek sezon serbest kalacak Wall'un, anlaşma koşulları açıklanmasa da 80 milyon dolar karşılığında 5 yıllık kontrata imza attığı söyleniyor. 3 yıllık profesyonel kariyerini, 16,9 sayı, 4,4 ribaunt, 8 asist ve 1,5 top çalma ortalamalarıyla geçen Wall, sol diz kapağındaki sakatlık nedeniyle geçen sezon 42 maçı kaçırdı. 3 yıl boyunca sakatlıklarda boğuşan Wall, sezon başına 21 maçta forma giyemedi. Wall, geçen sezon kariyerinin en yüksek sayı ortalaması olan 18,5'e ulaştı.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...