Felipe Melo'dan Fenerbahçe'ye taş üstüne taş

Felipe Melo'dan Fenerbahçe'ye taş üstüne taş

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'u yenerek 2. tura yükseldikleri maça iyi motive olduklarını söyledi.

Melo, GSTV'de yer alan röportajında, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grupların belirlenmesi sırasında kendilerine şans vermeyen İtalyan basınına ve gol sonrasındaki sevinç gösterileriyle ilgili Fenerbahçeli futbolculara ilginç göndermelerde bulundu. Juventus karşısında herkesin içindeki isteğin dışarıya yansıdığını belirten sarı-kırmızılı oyuncu, "Bu motivasyonumuz vardı. Maçı kazanmak, Galatasaray tarihinde bir kez daha yer almak ve geçen sezonki başarıyı yeniden yaşamak istiyorduk. Herkes üzerine düşeni yaptı. Taraftarlar iki günde de gelip bize müthiş desteklediler. Biz de hak ettiğimiz sonucu almış olduk" diye konuştu. İtalyan basınının grup maçları öncesi kendilerine şans vermemesi ve eski takımı Juventus ile ilgili soruyu ise Felipe Melo, "Onlar, Galatasaray ve Kopenhag'ın bu grubun karameli olacağını söylemişti. Karamel olduk ama biraz acı bir karamel olduk. Boğazlarından geçmedi. Galatasaray formasını üzerime geçirdiğim zaman karşıdaki rakibin kim olduğu önemli değil. Turu geçmeyi ve maçı kazanmayı hak ettiğimizi sahada gösterdik" diye yanıtladı. Galatasaray formasıyla önemli hedefleri olduğunu anlatan Melo, "Kendim için çok önemli hedefim var. Galatasaray formasıyla 100. resmi maçıma çıkmak. Kariyerimde daha önce hiçbir takımın formasıyla 100 maç oynamadım. Dolayısıyla 100. resmi maçımı heyecanla bekliyorum" ifadelerini kullandı.
- "Her takımı yenebilecek güçteyiz"
Takımının Şampiyonlar Ligi'nde 2. turdaki şansına değerlendiren Melo, her takımı yenebilecek güçte olduklarını ifade etti. Kura çekiminde olası rakipleri konusunda görüşlerini aktaran Brezilyalı futbolcu, "Juventus bizi karamel olarak görüyordu. Karamel boğazlarına takıldı. Herkese karşı özellikle Şampiyonlar Ligi'nde büyük mücadele gerekiyor. Barcelona ve Bayern Münih'in çıkmasını istemem. Ancak ne olacağı bilinmez. Bütün takımlara saygı duyuyorum ama hiçbirinden korkmuyorum. Biz Galatasarayız. Geçen sezon nasıl Real Madrid'i yendiysek aynı şekilde tüm rakipleri yenebiliriz" şeklinde konuştu. nbsp;Zaman zaman eleştirilmesiyle ilgili soruya ise Melo, "Ronaldo ve Messi bile eleştiriliyor. Her gün antrenmana geliyoruz. Hiçbir antrenmanı yarıda bırakmadım. Teknik olarak bazı günlerde başarılı performans sergileyemeyebilirim. Ben bir savaşçıyım. Her zaman mücadelemi vereceğim" yanıtını verdi. Juventus galibiyetinin bir başlangıç olup olmadığı yönündeki soru üzerine tecrübeli oyuncu, "Juventus maçını sadece iyi oynadığımız için değil, sonuna kadar mücadele ettiğimiz, savaştığımız için kazandık. Pazar günü de önemli bir maçımız var. Ligde de devam etmek için bundan daha zor bir maça çıkacağız. Kazanmamız lazım. Kazanarak sonuna kadar devam etmemiz gerekiyor" diye konuştu. nbsp;
- Gol sevinçleri
Felipe Melo, attıkları gollerin ardından yaşadıkları sevinç gösterilerinin benzerlerinin Fenerbahçeli futbolcular tarafından yapılması ile ilgili soru üzerine şunları söyledi: "Kayseri'de Chedjou'nun attığı golün ardından güzel bir an oldu. Biraz da orada çıktı. Kendi taraftarlarımıza bakarak güzel bir mesaj verdik. Rakibimiz de aynısını yaptı. Bizim yaptığımızın kopyasını yaptılar. Demek ki onlar da bizi takip ediyor. Bunu yaparken Fenerbahçe veya Beşiktaş'a karşı yapmadık. Sadece kendi taraftarlarımıza bir mesaj vermiştik. Biz gördük ki onlar da bizi takip ediyor. Ben onları takip etmiyorum. Kendi maçımız varken onları takip ediyorum ama rakibimiz oynadığı zaman diğer ligleri veya başka maçları izliyorum. Bizi takip ettikleri için yaptıklarımızı da görüyorlar." nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...