Muş'ta feci zincirleme kazası: 4 ölü 15 yaralı

Muş'ta feci zincirleme kazası: 4 ölü 15 yaralı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Muş'un Bulanık ilçesinde 3 otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 15 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Muştan Malazgirt'e gitmekte olan özel bir firmaya ait 34 ZZ 65 plakalı yolcu otobüsü, yoğun sis nedeniyle karşı istikametten gelen özel bir firmaya ait 34 BBR 47 plakalı yolcu otobüsüyle Bulanık-Malazgirt karayolunun 12'inci kilometresinde kafa kafaya çarpıştı. Muş istikametinden Malazgirt istikametine gitmekte olan 06 AT 1502 plakalı bir başka yolcu otobüsünün sürücüsü de kaza yapan diğer otobüslere çarpmamak için manevra yaparak aracı şarampole devirdi. Meydana gelen kazada 3 otobüste bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 15 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ve kurtarma ekipleri, otobüslerin içerisine sıkışan yaralıları kurtarmak için adeta zamanla yarıştı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Bulanık ve Malazgirt Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Olay yerine gelen Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, kazayla ilgili bilgi aldıktan sonra gazetecilere açıklama yaptı. Kazanın üzüntü verici olduğunu ifade eden Abdullah Atakan Atasoy, "Bu tür kazaların bir daha yaşanmamasını istiyoruz. Şu anda 15 yaralımız var. Maalesef 4 vatandaşımız da kazada hayatını kaybetti" dedi. Kazadan dolayı yaklaşık 2 saat trafiğe kapanan Bulanık-Malazgirt karayolu tekrar ulaşım açılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...