Memur ve işçilere enflasyon zammı ne kadar olacak?

/ Kaynak: İHA
Memur ve işçilere enflasyon zammı ne kadar olacak?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Enflasyon rakamları yüzde 3'ü aştığı için yasa gereği milyonlarca memur, sözleşmeli personel ve memur emeklisinin maaşlarına ek zam yapılacak.

2013'te yıllık enflasyon yüzde 7,40 oldu. Geçen yılın Üretici Fiyatları Endeksi de yüzde 6,97 oldu. Aralık 2013'te ise aylık bazda TÜFE yüzde 0,46, ÜFE yüzde 1,11 arttı.Öte yandan, enflasyon rakamları yüzde 3'ü aştığı için yasa gereği milyonlarca memur, sözleşmeli personel ve memur emeklisinin maaşlarına ek zam yapılacak.İşçi emeklilerinin Ocak ayında alacakları maaşlarına da, yılın ikinci yarısındaki enflasyon rakamı olan yüzde 3.26 oranında zam yapılacak.2013 yılı Temmuz-Aralık dönemi enflasyon rakamları yüzde 3'ü aştığı için yasa gereği milyonlarca memur, sözleşmeli personel ve memur emeklisinin maaşlarına ek zam yapılacak.İşçi emeklilerinin Ocak ayında alacakları maaşlarına da, yılın ikinci yarısındaki enflasyon rakamı olan yüzde 3.26 oranında zam yapılacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...