Adını Kalbime Yazdım dizisi oyuncuları

Adını Kalbime Yazdım dizisi oyuncuları

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Show TV ekranlarında yayınlanan Adını Kalbime Yazdım dizisinin kadrosu değişti

Show TV'de yayınlanan "Adını Kalbime Yazdım" dizisinin kadrosuna Özge Yıldırım Çelik, Erkan Bektaş ve Veysi Aslan yer aldı. "Adını Kalbime Yazdım" konusuyla olduğu kadar kadrosuna yeni dahil olan isimleriyle de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. "Umutsuz Ev Kadınları", "Muhteşem Yüzyıl", "Leyla ile Mecnun", "Aşk ve Ceza", "Ihlamurlar Altında" gibi başarılı dizilerde rol alan Erkan Bektaş, törenin daha da alevlenmesine sebep olacak Nasır karakteriyle izleyici karşısına geçecek. "Deniz Yıldızı", "Yuvadan Bir Kuş Uçtu" ve "Komşu Köyün Delisi" dizilerinde rol alan Özge Yıldırım Çelik de Sultan karakteri ile ekibe dahil olacak."Hükümet Kadın" filmiyle Türk halkının tanıdığı ve sevdiği Veysi Aslan, Demet Akbağ'ın asistanlığını da icra ederken ekranlara yansımıştı. Set ekibininde gönlünü kazanan Veysi Aslan şimdi de Mardin'in "Adını Kalbime Yazdım" dizisiyle dizi oyunculuğuna start verdi. Veysi Aslan, canlandıracağı Veysi karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.


ERKAN BEKTAŞ KİMDİR?
11 Mart 1972'de Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğretimini Ankara'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Çalıştığı tiyatrolar arasında Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş Tiyatrosu, Tiyatro Tempo, Oyun Atölyesi, Stüdyo Oyuncuları, Tiyatro Oyunevi, Tiyatro Seyirlik gibi tiyatrolar vardır. Ayrıca dizi filmlerde oynamış, seslendirme yönetmenliği ve sanatçılığı yapmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinin 30.bölümünde Kalender Çelebi yi oynamış ve kendi sesinden Pirlere Niyaz Ederiz Deyişini seslendirmiştir.
2010 yılında kendi tiyatrosu Tiyatro Baykuş'u kurmuştur.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...