Yağmur ne zaman yağacak? Meteoroloji'nin son hava durumu tahmini

Yağmur ne zaman yağacak? Meteoroloji'nin son hava durumu tahmini

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yağmur yağacak mı? İstanbul'a ne zaman yağmur yağacak.Hava sıcaklıkları nasıl olacak? Son hava durumu. İşte Meteoroloji'nin son hava sıcaklığı tahminleri.

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağış beklenmiyor, parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. nbsp;Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, iç ve doğu bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey, zamanla güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık 7
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 10
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 13
Adana: Parçalı ve az bulutlu 15
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 16
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 10
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 11
Erzurum: Az bulutlu (İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor) -4
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 9

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...