Niğde'de kanlı saldırı: 3 şehit var - saldırganlar yakalandı

Niğde'de kanlı saldırı: 3 şehit var - saldırganlar yakalandı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Niğde'de jandarmaya kanlı saldırı, yol kontrolü yaparken kamyonetten gelen silahlı saldırıya uğradılar, 3 şehit var - Niğde haberleri...

Niğde'de yol kontrolü yapan jandarmaya silahla saldırdılar. Saldırıda 3 güvenlik personelimiz şehit oldu. Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nde otoyolda yol kontrolü yapan jandarmaların üzerine uzun namlulu silahlarla bir kamyonetten ateş açıldı. Saldırıda 2 asker ve 1 polisin şehit oldu. Kanlı saldırı Ulukısla-Adana otoyolu 7'nci tünel çıkışı Cebelli viyadüğünde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Ulukışla yönünde giden kamyonetten uzun namlulu silahlarla yol kontrolü yapan jandarma timlerinin üzerine ateş açıldı.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ulukışla ilçesi Eminlik gişeleri yakınlarında jandarma ve polis ekiplerinin uygulaması sırasında durdurulmak istenen minibüsteki kişiler güvenlik güçlerine ateş etti.Saldırıda 2 asker ve bir polis şehit oldu. Jandarma ile özel harekata bağlı polisler, gasp ettikleri bir kamyonla kaçan zanlıların peşine düştü. Eminlik köyüne kaçan saldırganlar sağlık ocağına girerek içeridekileri rehin aldı.Yaklaşık bir saat süren operasyonda 3 saldırgandan 2'sinin sağ olarak yakalandığı, bir saldırganın da kaçtığı bildirildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...