Gizem Akdeniz'den sonra Umut Zambak da ölü bulundu

Gizem Akdeniz'den sonra Umut Zambak da ölü bulundu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Gizem'den sonra Umut da ölü bulundu. Küçük Umut'un annesi acı haberi Müge Anlı'da aldı. 9 yaşındaki Umut Zambak 4 gündür kayıptı.

Türkiye sokta! Gizem'den sonra günün kahreden ikinci çocuk haberi Manisa'dan geldi. 4 gündür kayıp olan 9 yaşındaki Umut Zambak ölü bulundu.Türkiye henüz Gizem'in şokunu atlatamamışken bir çocuk cinayeti haberi'de Manisa'dan geldi.Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki su kuyusunda bulundu. Umut'tan kahreden haber geldiğinde annesi ATV'de Müge Anlı'nın programında oğlundan gelecek güzel haberi bekliyordu. Umut'un annesi acı haberi Müge Anlı'da öğrendi. Ailesi dün Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programına da katılmıştı. Programa telefon bağlantısıyla katılan bir kişi yakın bir akrabalarını küçük çocuğu yarım saat önce gördüğünü söylemesi büyük bir heyecan oluşturmuştu. Ancak küçük çocuktan bu sabah kötü haber geldi.4 gündür kayıp olan 9 yaşındaki Umut nbsp;Zambak'ın cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki su kuyusunda bulundu.Umut Zambak'ın cesedi su kuyusunda bulundu.Edinilen bilgiye göre, 25 Nisan'da arkadaşlarıyla oyun oynamak üzere evden çıkan 9 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Umut Zambak, bir daha eve dönmemiş ve emniyet ekiplerince aramalar başlatılmıştı. Emniyet ekipleri yaptıkları aramalar sonucunda Umut Zambak'ın cansız bedenine ulaştı. Zambak'ın su kuyusuna düşerek öldüğü belirtildi.

Gizem'inde cesedi bulundu
Küçük Gizem'in cesedi bulundu.Gizem Akdeniz'in cesedi Karaisalı Yolu Rüzgarlı Tepe'de bulundu. Şüpheli olarak S. A. gözaltına alındı.Katil zanlısının Gizem'in akrabası olduğu iddia ediliyor. Gizem'in ablasıyla evlenmek istediği, izin verilmediği için intikam için yaptığı öne sürülüyor.Adana Emniyet Müdürlüğü ve Ankara'dan gelen özel ekibin hassas çalışması sonucu cesedin gece saat 01.30 sularında bulunduğu belirtiliyor. Önceki gün annesi pazardayken kaybolan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz, öldürülmüş halde bulundu.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi'nde annesi pazardayken evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Gizem Akdeniz'in bulunması için yürütülen soruşturma kapsamında, küçük kızın babasının kuzeni S.A. (25) gözaltına alındı.Zanlının ifadeleri sonucunda Gizem'in cesedi, Karaisalı yolundaki Rüzgarlıtepe mevkisinde ağaçlık bölgede bulundu. Ayaklarının bağlandığı ve bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Gizem'in cesedi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Katil zanlısı olarak gözaltına alınan S.A'nın, Gizem'in ablasıyla evlenmek istediği, ailenin buna karşı çıkması üzerine intikam duygusuyla cinayeti işlediği öne sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...